Trouwen / Huwelijk / Bruiloft

Vennenpad 5, 8072 PX, Nunspeet
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Telefoonnummer:
Website: http://www.sandton.eu/nunspeet

Onze diensten

Landgoedhotel Vennendal – Officiële trouwlocatie op een landgoed
 
Verscholen in de bossen en toch op loopafstand van het NS station Nunspeet ligt Landgoedhotel Vennendal. Een prachtig en sfeervol 4-sterren hotel dat niet alleen bijzonder onderdak biedt aan liefhebbers van eeuwenoude bossen, zandverstuivingen en heidevelden, maar ook de perfecte plek is om uw mooiste dag van begin tot eind te beleven; intiem vanaf 10 personen of groots tot 500 personen. Het landgoedhotel is een officiële trouwlocatie.
Een sprookjesachtige huwelijksvoltrekking op het landgoed in de Wintertuin van ‘The Bell Inn’, een grootse receptie in het hotel met bruidstaart en champagnetoren in de sfeervolle Zomerzaal, een diner in ons restaurant en een spetterend feest in de Herfstzalen, het kan allemaal! Rondom het hotel zijn prachtige terrassen met op de achtergrond de idyllische vennen. Na een mooie dag is het heerlijk nagenieten in onze Schotse pub met open haard.
Het romantische hotel beschikt over 80 hotelkamers, een aantal lodges voor uw gasten en voor u een eigen bruidssuite met open haard en bubbelbad.
 
Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor bruidsparen; een spectaculair diner of thema-buffet in één van de sfeervolle ruimtes, een romantische wedding tea. Kitchen en Bar de Oltimer biedt gelegenheid voor wat meer intiemere feestjes met een buitenterras waar wij vanaf de Zuid-Afrikaanse braai barbecues en grillbuffetten serveren. Schitterend gelegen op een natuurlijke heuvel met uitzicht op de Engelse landschapstuin, wordt met plezier onze pagodetent opgezet met een capaciteit van meer dan 100 personen voor een geweldig buitenfeest.
 
Heeft u speciale wensen? Ons enthousiaste receptieteam staat u graag te woord en maakt samen met u een dag om nooit te vergeten!
 

De vijf (zoek)woorden van Sandton LandgoedhotelVennendal

Afbeeldingen

RSS Feeds