Trouwen / Huwelijk / Bruiloft

Laan van Vollenhove 420, 3706AA, Zeist
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
geen telefoonnummer opgegeven
Website: http://www.dyantedesign.nl

Onze diensten

Dyante Design biedt kleding op maat aan en specialiseert zich in bruidsmode en avondkleding. Naast een bruidsjurk op maat kan de kleding voor de bruidsmeisjes uiteraard niet ontbreken, Dyante Design biedt dit dan ook aan wanneer u kiest voor een bruidsjurk. Ook heeft Dyante ervaring met het maken van een jurk voor de moeder van de bruid.

Niet alleen bruidsmode, maar ook maatpakken en andere kleding op maat zijn te verkrijgen bij Dyante Design. Samen met u als klant werken we van begin tot eind om uw kleding perfect op uw lichaam aan te laten sluiten. Met niets minder dan perfectie nemen wij genoegen. Als klant bent u nauw betrokken bij het ontwerp proces van uw kleding op maat en zorgen we er samen voor dat alles naar wens is.

Ons bedrijf is gevestigd in de regio Utrecht en bevindt zich in Zeist, een stad gevuld met prachtige landgoeden. De bilt en Bilthoven liggen vlak bij ons in de buurt. Uiteraard nemen we opdrachten aan vanuit het hele land en zijn we niet beperkt tot deze regio. Als u interesse heeft in uw eigen kleding op maat, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

De vijf (zoek)woorden van Dyante Design Bruidsmode

Afbeeldingen

RSS Feeds