Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Trouwen01.nl
Let op: er zullen bij tijds steeds meer voorwaarden worden toegevoegd, echter zullen er geen voorwaarden worden gewijzigd zonder u op de hoogte te stellen.

Kosten & Betaling:

Een vermelding op trouwen01.nl is helemaal gratis.

Opzegtermijn:

Bij Trouwen01.nl hanteren wij geen opzegtermijn. U wilt direct van de website af? Neem contact met ons op en wij doen het direct.

Een advertentie moet aan de volgende eissen voldoen voor hij wordt geplaatst:

  1. U mag alleen een bedrijf toevoegen die van uzelf is of waar u zelf bij werkt.
  2. Alle gegevens dienen zo correct mogelijk zijn ingevuld (Let op in welke categorie(en) u uw bedrijf zet)
  3. Geen gevloek, gescheld en/of kwaadspreken over andere bedrijven in zowel de informatie als de afbeeldingen
  4. Er mogen geen erotische afbeeldingen worden geplaatst

Wij wijzigingen gelden dezelfde regels. Wanneer wij constateren dat er aan deze eissen toch niet wordt voldaan zullen wij u contacteren. Mocht er daarna niets veranderen dan sluiten wij het account af.

Beoordelingen:

Beoordeling is uitsluitend voor particulieren. Heeft u een bedrijf op Trouwen01.nl staan en u neemt een extra account om de concurrentie te beoordelen dan wordt uw account voor onbepaalde tijd op non actief gezet. Bij herhaling zal uw account worden verwijderd. Retour van geld is dan niet mogelijk.

Heeft u een beoordeling ontvangen waarin wordt gescholden, gevloekt of wanneer er leugens wordt verteld, dan kunt u ons altijd inschakelen. Echter een beoordeling zal maar zeer sporadisch worden verwijderd. Dit zal alleen gebeuren wanneer er kan worden bewezen dat iemand liegt of onredelijk beoordeeld.